Projektinhallinta- ja IT-palvelumme takaa yrityksellesi kattavan tietopaketin tietotekniikasta ja sen hyödyntämisestä

Asiantuntijapalvelumme takaa yrityksellesi kattavan tietopaketin tietotekniikasta ja sen parhaasta hyödyntämisestä.

Konsultointia ohjelmistoratkaisuihin

Koulutamme henkilökuntasi ohjelmistojen käyttöön ja niiden parhaaseen hyödyntämiseen. Ammattitaitoisella konsultoinnilla autamme sinua löytämään oikeat välineet, ohjelmat ja ratkaisut tuottavuuden kasvuun.

Tietohallinnon palvelut

Tietohallinnon palveluilla autamme yritystäsi suunnittelemaan ja budjetoimaan tarvittaessa yrityksesi koko tietotekniikan. Saat meiltä asiantuntijan osallistumaan yrityksesi järjestelmän laajentamis- ja kehittämishankkeiden suunnitteluun. Asiantuntijamme osallistuu tarvittaessa myös neuvotteluihin kanssasi samalla puolen pöytää mahdollisten kolmansien osapuolten kanssa. Näitä voivat olla esimerkiksi uusien operatiivisten ohjelmistojen tai laitteistojen hankinnat sekä uusien toimipisteiden tai toimialojen suunnittelu.

Tarvittaessa voimme huolehtia hankkeesi projektin hallinnasta sekä projektipäällikön tehtävistä.

Tuottavuuden asiantuntijapalvelut

Saat opastusta työkaluohjelmien, kuten Office 365 soveltamiseen arkeesi ja niiden kustannustehokkaimpaan hyödyntämiseen. Tarjoamme täsmäkoulutusta käyttäjien tarpeen mukaan. Kun ohjelmat ovat tehokkaassa käytöstä, yrityksen tuottavuus kasvaa. Oikeilla käytännöillä säästää aikaa ja hermoja, koska käyttäjät osaavat toimia organisaation toivomalla tavalla.

Tietoturvan asiantuntijapalvelu
Tarjoamme asiakkaille tietoturvakoulutusta ja konsultoimme tietoturvakäytännöissä.

Työntekijät oppivat valmistautumaan tietoturvauhkiin ja valmistautumaan ennalta paremmin erilaisiin haasteisiin. Koulutuksen avulla riskit vähenevät ja yrityksen tuottavuus paranee. Tietoturvan asiantuntijapalveluiden avulla saavutat tietoturvallisia käytäntöjä arkeesi, jolloin riski tiedon katoamisesta tai sen vääriin käsiin joutumisesta pienenee.

Teknologian asiantuntijapalvelut

ICT-infrastruktuuri, tietoverkot ja verkkopalvelut. Asiantuntijapalveluita, konsultointia ja suunnittelupalveluita Windows Server, Exchange, VMWare –projekteihin, migraatioihin sekä kehityshankkeisiin.

Verkkosuunnittelua reititykseen, palomuuriratkaisuihin ja älykkäisiin WLAN-verkkoihin. Jatkuvuudenhallintaa vikasietoisuuden, kahdennuksien ja valvonnan asiantuntijoilta. Laitetilojen, sähkönsyötön ja turvatekniikan konsultointia. VEEAM-varmistusratkaisujen asiantuntijapalveluita.

Taloushallinnon asiantuntijapalvelut

Opastamme esimerkiksi pääkäyttäjätoiminnoissa sekä verkkokauppaintegraatioissa. Pääkäyttäjätoiminnot tarjoavat asiakasorganisaatiolle tukea hallintaan. Näihin kuuluvat esimerkiksi käyttäjien lisäys ja poisto, käyttöoikeudet ja raporttien muokkaukset. Lisäksi tarjoamme täsmäkoulutuksia käyttäjien tarpeeseen. Verkkokauppaintegraatioihin saat meiltä asiantuntijan suunnittelemaan yhteistoimintaa laskutuksesi, varastonhallintasi sekä verkkokaupan välillä.
Lisäksi koulutamme henkilöstöäsi taloushallinnon eri osa-alueilla. Tarvittaessa kumppanimme täydentävät asiantuntemuksellaan koulutuksia.

Kumppanit

Pitkän verkottumisen kautta saamamme kumppanit täydentävät Tamicon asiantuntijapalveluita. Heidän avullaan voimme tarjota alan parhaan asiantuntijuuden ja laajan osaamiskirjon juuri Sinulle.

Jokainen kumppanimme on osoittanut alallaan markkinajohtajuutta ja kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaille. Valmistajana kumppanimme on osoittautunut alansa laadukkaasi toimijaksi ja luomme heidän kanssaan yhteistä toimintatapaa Sinun parhaaksesi.

Olemme saaneet todistaa valikoituneiden kumppaneidemme henkilökunnan ammattitaitoa ja osaamista. Heidän avullaan voimme tarjota räätälöidyn koulutuspaketin eri toiminta-alueilta juuri Sinulle. Koulutuksen avulla tehostat työskentelytapojasi ja säästät sekä aikaa että rahaa.

Katso täältä kumppanimme »

IT-kokonaisratkaisu Sinulle, joka arvostat tietotekniikan huoletonta ylläpitoa

Lue lisää