22.02.2018

Microsoft Teams jäsentää yritysviestintää

Oletko tuskaillut yrityksessäsi ryhmätyön tai yhteistyökumppaneiden viestinnän kanssa? Koetko, että sähköpostia tulee liikaa ja ne tärkeimmät tuntuvat jatkuvasti hukkuvan massan alle? Eikö puheluusi vastata silloin, kun se Sinulle olisi tärkeintä? Entä joudutko odottamaan sähköposteihisi vastauksia liian kauan?
Microsoft on pyrkinyt ratkaisemaan nämä ongelmat Microsoft Teamsilla.

Lue lisää

21.02.2018

Meltdown ja Spectre -hyökkäykset – mistä oikein on kyse?

Alkuvuoden suurin tietoturvauutinen olivat Meltdown ja Spectre -hyökkäykset, jotka hyödyntävät modernien prosessoreiden haavoittuvuuksia. Kyseessä on poikkeuksellinen tilanne, sillä ongelma koskee kaikkien isojen valmistajien prosessoreja, olivatpa ne sitten puhelimissa, tavallisissa tietokoneissa tai palvelimissa. Todennäköisesti siis meidän jokaisen käytössä on yksi tai useampi laite, joista toinen tai jopa molemmat haavoittuvuudet löytyvät.

Lue lisää

23.11.2017

Kuka pelkää GDPR:ää?

GDPR eli EU:n yleinen tietosuoja-asetus korvaa jäsenvaltioiden kansalliset henkilötietodirektiivit ja tietosuojalait. Asetuksen soveltaminen alkaa 25.5.2018. Monilta osin henkilötietojen käsittelyssä on jo nyt edellytetty asetuksen vaatimia asioita, mutta lisänä tulee nyt vaatimus dokumentaatiosta ja selkeästi määritelty valvonta.

Lue lisää

29.09.2017

It-pilvimurroksessa

Yritysten tietotekniikka elää vahvaa murroskautta. Selvää on, että tulevaisuuden toimistossa palvelut tulevat pilvestä. Paluuta vanhaan ei ole, joten siirtymän esteet pitää voida ratkaista.

Lue lisää

17.02.2017

Sähköpostihuijaukset ovat lisääntyneet ja muuttuneet entistä vaarallisemmiksi

Yleisimpien sähköpostijärjestelmien tietoturva-aukot ovat olleet jo jonkun aikaa rikollisten tahojen kohteena. Etenkin ns. toimitusjohtajahuijaus on yleistynyt räjähdysmäisesti ja monet yritykset ovat hävinneet rahaa jouduttuaan hyökkäyksen uhriksi.

Lue lisää

12.10.2016

Työhyvinvointi kasvun perustana

Työhyvinvointi on tärkeä perusta yrityksen kasvun rakentamiselle ja tärkeää onkin ehkäistä ongelmia ennakkoon. Kun yrityksellä on tavoitteena kasvu, on samalla tärkeää huolehtia henkilöstön työhyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Lue lisää

12.10.2016

Ilman tietoa ei ole turvaa

Tietoturva ja tietotekniikka kuuluvat yhteen mitä suuremmissa määrin. Viime aikoina on ollut havaintoja useista uusista hyökkäysyrityksistä teknisiä järjestelmiä ja käyttäjiä kohtaan.

Lue lisää