23.11.2017

Kuka pelkää GDPR:ää?

GDPR eli EU:n yleinen tietosuoja-asetus korvaa jäsenvaltioiden kansalliset henkilötietodirektiivit ja tietosuojalait. Asetuksen soveltaminen alkaa 25.5.2018. Monilta osin henkilötietojen käsittelyssä on jo nyt edellytetty asetuksen vaatimia asioita, mutta lisänä tulee nyt vaatimus dokumentaatiosta ja selkeästi määritelty valvonta.

Lue lisää

29.09.2017

It-pilvimurroksessa

Yritysten tietotekniikka elää vahvaa murroskautta. Selvää on, että tulevaisuuden toimistossa palvelut tulevat pilvestä. Paluuta vanhaan ei ole, joten siirtymän esteet pitää voida ratkaista.

Lue lisää

17.02.2017

Sähköpostihuijaukset ovat lisääntyneet ja muuttuneet entistä vaarallisemmiksi

Yleisimpien sähköpostijärjestelmien tietoturva-aukot ovat olleet jo jonkun aikaa rikollisten tahojen kohteena. Etenkin ns. toimitusjohtajahuijaus on yleistynyt räjähdysmäisesti ja monet yritykset ovat hävinneet rahaa jouduttuaan hyökkäyksen uhriksi.

Lue lisää

12.10.2016

Työhyvinvointi kasvun perustana

Työhyvinvointi on tärkeä perusta yrityksen kasvun rakentamiselle ja tärkeää onkin ehkäistä ongelmia ennakkoon. Kun yrityksellä on tavoitteena kasvu, on samalla tärkeää huolehtia henkilöstön työhyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Lue lisää

12.10.2016

Ilman tietoa ei ole turvaa

Tietoturva ja tietotekniikka kuuluvat yhteen mitä suuremmissa määrin. Viime aikoina on ollut havaintoja useista uusista hyökkäysyrityksistä teknisiä järjestelmiä ja käyttäjiä kohtaan.

Lue lisää