Miltä tuntuu matkustaa
muuttuvassa IT-maailmassa?

Teknologia on välttämätön osa yrityksesi arkea. Muutosten iskiessä kaipaat varmasti vilpitöntä matkaopasta, joka kohtaa teknisen maailman mutkat yhdessä kanssasi.

Teknologia tarjoaa parhaimmillaan tehokkuutta ja tuottavuutta, mutta ymmärrämme, että se tuo mukanaan myös kuluja ja pahimmillaan ylityötunteja. Haluamme näyttää sinulle, että IT on ennen kaikkea rajaton määrä mahdollisuuksia!

Vastaa minuutin kyselyyn – saat palkinnoksi vinkin, miten voit järjestää asiat siten, että voit nauttia näköaloista ilman huolia.

Aloita

1. Tiedätkö, mitä puhelimia/tabletteja yrityksessäsi kenelläkin on käytössä? Onko kaikissa yrityksesi älylaitteissa pääsykoodi?

Älylaitteen tai puhelimen häviäminen on riski, koska sen sisältämät tiedot saattavat joutua vääriin käsiin. EU:n tietosuoja-asetuksen myötä älylaitteiden sisältämät henkilötiedot vaativat erityistä huomiota ja suojaa. Puhelimen tai tabletin häviäminen ilman pääsykoodia on yritykselle suuri riski. Tamico älylaitteen tietoturva- ja ylläpitopalvelun avulla vähennät tähän liittyvää riskiä huomattavasti. Saat myös listan käytössä olevista laitteista, niiden tyypeistä ja versioista sekä käyttäjätiedon.

2. Sähköposti on keskeinen riski yritykselle. Tiesitkö, että tavallinen sähköposti on käytännössä kuin postikortti, ilman suojaa viestin sisällölle ja liitteille?

Sähköposti ei ole luotettava tapa vaihtaa luottamuksellista informaatiota; sen sisältämä viesti kulkee verkoissa ilman suojaa. Henkilötietojen lähettäminen sähköpostilla ei ole enää uuden lain hengen mukaan sallittua ja muodostaa yritykselle riskin. Luottamukselliset tiedot vaativat erityisiä toimia ja sähköpostia käytettäessä luottamukselliset viestit pitää suojata. Tamico sähköpostin suojauspalvelulla salaat viestin niin työasemalta kuin älylaitteella lähetettynäkin ja vastaanottaja voi vastata viestiin myös suojatusti. Myös liitteenä olevat tiedostot suojataan palvelun avulla.

3. Onko sinulla käsitys tietokoneittesi, läppäreiden ja verkon tilasta?

Tietojärjestelmän peruselementit, tietokoneet, läppärit, verkot, tulostimet - muodostavat meille jokapäiväisen kosketuspinnan tietotyöskentelyyn. Niiden kunto, suorituskyky, kapasiteetti, tietoturva ja vanheneminen vaikuttavat siihen, kuinka tehokkaasti ja riskittömästi jokapäiväinen arki yrityksessä sujuu. Tamico etähallintajärjestelmän kuntoraportointi tuo koko tietojärjestelmän kuntotiedon sinulle selkeänä ja ymmärrettävänä mittarina, joka antaa kokonaiskuvan siitä missä kunnossa kaikki on ja voit puuttua keskeisiin asioihin. Voit antaa myös kaiken tämän meidän huoleksi, jopa kiinteään hintaan, niin saat keskittyä itse liiketoimintaasi ja nukkua yösi rauhassa.

4.  Selviytyvätkö käyttäjät hyvin arjessa tietotekniikan kanssa?

Hyvät, tietoturvalliset käytännöt, oikein valittujen ajantasaisten laitteiden kanssa luovat hyvän pohjan käyttäjälle tehdä työtään tehokkaasti. Tamico järjestelmän ylläpitopalvelu ja sen käyttäjän tuen helpottaminen ovat palvelumme keskeisiä piirteitä; käyttäjä saa nopeasti apua suoraan ruudulleen tai tarvittaessa Omateknikon luokseen auttamaan henkilökohtaisesti.

5. Haittaavatko päivitykset jokapäiväistä arkeasi?

Päivitykset ovat ensiarvoisen tärkeitä tietoturvan kannalta. Tiedät tunteen: läppäri aloittaa päivityksen ja jumiutuu pitkäksi aikaa, kun sinun piti tehdä jotain tärkeää. Tamico järjestelmän ylläpitopalvelu ja päivitysten valvonta sekä automaattinen jakelu tiettyyn aikaan poistaa tämän haitan; tiedät milloin päivitykset tulevat koostetusti ja voit itse keskittyä liiketoimintaasi tehokkaasti ja turvallisesti.

Loistavaa! Yrityksesi on ajan tasalla ja teknologia on teillä toimiva työkalu. Mutta jos koet kaipaavasi IT-asioissa matkaseuraa olemme mielellämme rinnallasi. Varaa veloitukseton 1-2 tunnin työpaja, jossa käydään läpi yritysesi IT-matkasuunnitelma!

Yrityksessäsi moni asia on hyvin, mutta edelleen IT-asioissa on vähän parantamisen varaakin. Eipä hätää, autamme mielellämme! Varaa veloitukseton 1-2 tunnin työpaja, jossa käydään läpi yritysesi IT-matkasuunnitelma!

Nyt on aika tunnustaa tosiasiat: työskentely yrityksessäsi olisi paljon sujuvampaa, jos IT-asiat toimisivat moitteettomasti. Mutta sen takia olemme olemme olemassa. Varaa veloitukseton 1-2 tunnin työpaja, jossa käydään läpi yritysesi IT-matkasuunnitelma!

Luodaan yhdessä matkasuunnitelma!

Voit jättää yhteystietosi tähän, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.