Miltä tuntuu matkustaa
muuttuvassa IT-maailmassa?

Teknologia on välttämätön osa yrityksesi arkea. Muutosten iskiessä kaipaat varmasti vilpitöntä matkaopasta, joka kohtaa teknisen maailman mutkat yhdessä kanssasi.

Teknologia tarjoaa parhaimmillaan tehokkuutta ja tuottavuutta, mutta ymmärrämme, että se tuo mukanaan myös kuluja ja pahimmillaan ylityötunteja. Haluamme näyttää sinulle, että IT on ennen kaikkea rajaton määrä mahdollisuuksia!

Vastaa minuutin kyselyyn – saat palkinnoksi vinkin, miten voit järjestää asiat siten, että voit nauttia näköaloista ilman huolia.

Aloita

1. Onko kaikissa yrityksesi mobiililaitteissa pääsykoodi?

Älylaitteen tai puhelimen häviäminen on riski, koska sen sisältämät tiedot saattavat joutua vääriin käsiin. EU:n tietosuoja-asetuksen myötä älylaitteiden sisältämät henkilötiedot vaativat erityistä huomiota ja suojaa. Puhelimen tai tabletin häviäminen ilman pääsykoodia on yritykselle suuri riski. Tamico älylaitteen tietoturva- ja ylläpitopalvelun avulla vähennät tähän liittyvää riskiä huomattavasti.

2. Onko IT-järjestelmäsi toimintavarmuudessa parantamisen varaa?

Tamico järjestelmäylläpitopalvelu tuo yritykselle hyvät käytännöt ja menetelmät, joilla toimintavarmuus voidaan nostaa hyvälle tasolle. Luomamme jatkuvan kehityksen menetelmän Tamico kehityspolun avulla järjestelmäsi pysyy ajan tasalla: huolehdimme toimintavarmuudesta ja tuemme käyttäjiä.

3. Pätkivätkö langattomat verkkosi?

Langaton verkko on yritykselle tärkeämpi kuin koskaan. Usein sen toiminta ei ole riittävällä tasolla: siihen kytkeytyminen ei onnistu aina, sen kenttä ei ulotu riittävän laajalle tai se tuntuu hitaalta. Luonnollisesti tietoturvankin tulisi olla ajan tasalla. Tarjoamme ratkaisuksi maksutonta kartoitusta ja sen pohjalta laadittua projektityöarviota ratkaisuesityksineen, joka on oikean kokoinen, tarpeeseesi mitoitettu. 

4.  Selviytyvätkö käyttäjät hyvin arjessa tietotekniikan kanssa?

Hyvät, tietoturvalliset käytännöt, oikein valittujen ajantasaisten laitteiden kanssa luovat hyvän pohjan käyttäjälle tehdä työtään tehokkaasti. Tamico järjestelmän ylläpitopalvelu ja sen käyttäjän tuen helpottaminen ovat palvelumme keskeisiä piirteitä; käyttäjä saa nopeasti apua suoraan ruudulleen tai tarvittaessa Omateknikon luokseen auttamaan henkilökohtaisesti.

5. Haittaavatko päivitykset jokapäiväistä arkeasi?

Päivitykset ovat ensiarvoisen tärkeitä tietoturvan kannalta. Tiedät tunteen: läppäri aloittaa päivityksen ja jumiutuu pitkäksi aikaan kun sinun piti tehdä jotain tärkeää. Tamico järjestelmän ylläpitopalvelu ja päivitysten valvonta ja automaattinen päivitysten jakelu tiettyyn aikaan poistaa tämän haitan; tiedät milloin päivitykset tulevat koostetusti ja voit itse keskittyä liiketoimintaasi turvallisesti.

Loistavaa! Yrityksesi on ajan tasalla ja teknologia on teillä toimiva työkalu. Mutta jos koet kaipaavasi IT-asioissa matkaseuraa olemme mielellämme rinnallasi. Varaa veloitukseton 1-2 tunnin työpaja, jossa käydään läpi yritysesi IT-matkasuunnitelma!

Yrityksessäsi moni asia on hyvin, mutta edelleen IT-asioissa on vähän parantamisen varaakin. Eipä hätää, autamme mielellämme! Varaa veloitukseton 1-2 tunnin työpaja, jossa käydään läpi yritysesi IT-matkasuunnitelma!

Nyt on aika tunnustaa tosiasiat: Työskentely yrityksessäsi olisi paljon sujuvampaa, jos IT-asiat toimisivat moitteettomasti. Mutta sen takia olemme olemme olemassa. Varaa veloitukseton 1-2 tunnin työpaja, jossa käydään läpi yritysesi IT-matkasuunnitelma!

Luodaan yhdessä matkasuunnitelma!

Voit jättää yhteystietosi tähän, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.