Matkatoverisi muuttuvassa
IT-maailmassa

Teknologia on välttämätön osa yrityksen arkea ja menestystä. Kun huomaat astuvasi tekniseen maailmaan vievälle polulle, me hyppäämme seuraksesi, jotta et joutuisi kohtaamaan vastaan tulevia mutkia yksin. Teknologia tarjoaa parhaimmillaan tehokkuutta ja tuottavuutta, mutta ymmärrämme, että se tuo mukanaan myös kuluja. Me haluamme näyttää sinulle, että pakollisen kuluerän lisäksi IT on ennen kaikkea rajaton määrä mahdollisuuksia!

Matka on aina mukavampi matkatoverin kanssa – me autamme järjestelemään IT-asiasi siten, että sinä voi nauttia näköaloista ilman huolia.

https://www.tamico.fi/content/uploads/2018/02/tamico_img-1.jpg

Ymmärrämme vanhaa – oivallamme uutta

Asiantuntijamme ymmärtävät vanhaa ja sen arvoa, mutta tunnemme myös ne uudet palvelut ja käytännöt, jotka ovat oikeasti olennaisia liiketoimintasi kannalta. Meidän tarkoituksenmukaiset IT-ratkaisumme säästävät niin aikaasi kuin eurojasikin.

https://www.tamico.fi/content/uploads/2018/02/tamico_img-2-e1526901426506.jpg

Kuuntelemme tukeaksemme kasvuasi

Me olemme luotettava matkakumppanisi liiketoiminnassasi sekä asiantuntijasi arjen haasteissa. Haluamme toimia sinua lähellä auttaen yritystäsi kehittymään ja kasvamaan.

https://www.tamico.fi/content/uploads/2018/02/tamico_img-3.jpg

Tuemme ja tulkkaamme muutoksessa

Ennaltaehkäisemme tekniset haasteet – ja mikäli haasteita ilmenee, reagoimme niihin nopeasti. Niin tehokkuuden kuin tuottavuudenkin kannalta IT-infran toimintavarmuus on kaiken A ja O.

Osallistu kuvakisaan Instagramissa ja voita 200 euron matkalahjakortti!

Matka mielletään monesti reissuksi kaukomaille, mutta me Tamicolla näemme, että matka on myös paljon muuta. Se voi olla arkinen matka asiakkaalle, matka järjestelmien välillä, matka töistä kotiin tai harrastuksiin. Kaikki nämä pienet välietapit ovat osa isompaa reissua kohti suurempaa päämäärää. Etenkin muuttuvassa IT-maailmassa reissuja on monenlaisia ja niissä on hyvä olla mukana matkatoveri.

Kerro meille millainen on sinun matkasi arjessa. Osallistu kisaan jakamalla kuva matkastasi omalla Instagram-sivullasi ja tägäämällä kuvaan #tamicomatkatoveri ja @tamicooy.

Kilpailu on voimassa 30.4.2018 saakka. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 200 euron matkalahjakortti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.