Olemme alan johtavien laite- ja ohjelmistovalmistajien sertifioitu kumppani. Tarjoamme yrityksellesi käyttötarkoitukseen sopivat IT-laitteet ja työasemat

Olemme alan johtavien laite- ja ohjelmistovalmistajien sertifioitu kumppani.

Kauttamme saat aina ammattilaisten valitsemana parhaat työvälineet kaikkiin tehtäviisi. Tärkeitä kumppaneitamme ovat mm. HP, Microsoft, Apple, Dell ja Lenovo.

Tukipalvelu sisältyy kaikkiin myymiimme tai vuokraamiimme tuotteisiin ja huolenpitopalvelumme avulla varmistat laitteiden sekä ohjelmistojen huolettoman käytön.

Elinkaaripalvelumme parantaa mm. IT-laitteiston käytettävyyttä ja tietoturvaa sekä vapauttaa oman IT-henkilöstönne resursseja. Selvää säästöä syntyy mm. parantuneena työtehona ja resurssien vapautumisena. Pidämme laitteistasi huolta niiden toimituksesta aina tietoturvalliseen ja ekologiseen hävittämiseen saakka.

Päätelaitteiden, tietokoneiden ja älylaitteiden sovittaminen käyttäjän työtehtävän mukaan, tuo oikean tyyppiset laitteet oikealla käyttäjälle. Tämä helpottaa laiteiden valintaa sekä tehostaa ylläpitoa ja hallittavuutta.

Tutustu luokkansa parhaisiin yrityskannettaviin: HP Elite -tuoteperhe

IT-kokonaisratkaisu Sinulle, joka arvostat tietotekniikan huoletonta ylläpitoa

Lue lisää