M-Files Dokumenttienhallinta (DMS)

Dokumentit ovat organisaatiosi elinehto, ja nopea pääsy dokumenttien oikeaan versioon voi olla ratkaiseva tekijä menestyksen ja epäonnistumisen välillä. M-Filesin dokumenttienhallinnan ansiosta oikeilla henkilöillä on käytettävissään oikea tieto välittömästi.

 

dms-lukko

Suojaa dokumentit ja varmista niiden saatavuus

Dokumenttien suojaaminen on tärkeää ja samalla varmistetaan että kaikilla organisaation työntekijöillä on käytössään tarvitsemansa tieto. M-Filesissa käyttöoikeudet on mahdollista määrittää automaattisesti ja dynaamisesti. Dokumenttien tietoturva ja saatavuus voidaan automatisoida tiedon sisällön mukaan.

M-Files automaattiset suojausasetukset (video englanniksi)

 

dms-kynapaperi

Yksi versio dokumentista

M-Files mahdollistaa yhden version dokumentista. Dokumentin ajantasaisin versio on aina tarkasti löydettävissä työntekijöille M-Filesissa. Tarvittaessa dokumentin koko historiatieto on katsottavissa ja palaaminen aikaisempaan versioon helppoa.

Dokumenttien muokkaaminen M-Filesissa (video englanniksi)

dms-suurennuslasi

Löydä dokumentit nopeasti M-Filesista

Perinteisessä kansio hakemistossa oikean dokumentin löytäminen voi olla haastavaa ja aikaa vievää. M-Files poistaa perinteisten kansioiden kaaoksen järjestämällä tiedon sisällön perusteella eikä sillä mihin dokumentti on tallennettu ole merkitystä tai mikä on viimeisin versio dokumentista.

M-Files hakutoiminnot (video englanniksi)

dms-paperinuoli

Jakaminen ja yhteistyö M-Filesissa

M-Filesissa dokumenttien jakaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Lisäksi M-Files mahdollistaa helpon ja nopean tavan luoda tehtävänantoja kollegoille liittyen dokumentteihin tai muuhun tietoon M-Filesissa.

Yhteistyö M-Filesissa (video englanniksi)

dms-puhelin

Käytä helposti kaikkialta

M-Filesin mobiilisovellukset mahdollistavat helposti tarkastella dokumentteja ja hallita prosesseja myös toimiston ulkopuolella. Mobiilisovelluksella skannaat, käsittelet, tarkastelet ja hyväksyt dokumentteja sijainnistasi riippumatta. M-Files mobiilisovellus on saatavilla Android, IPhone, IPad sekä Windows mobiililaitteille.

M-Files mobiilikäyttö (video englanniksi)

dms-kirje

Sähköposti

M-Files integroituu tiiviisti Microsoft Outlookiin. Sähköpostit ja sähköpostiliitteet on helposti tallennettavissa M-Files varastoon. M-Filesin Smart Folders- älykansiot tietävät tarkasti mitä dokumentit ovat ja mihin ne liittyvät.

M-Files Outlook integraatio (video englanniksi)

Ratkaisut yrityksen tiedonhallintaan

M-Files tarjoaa tehokkaita ratkaisuja tiedonhallintaan, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja. M-Files DMS perustana mahdollistaa yrityskohtaisten liiketoimintaratkaisujen joustavan luomisen M-Filesin sisältämiä ominaisuuksia hyväksikäyttäen. M-Files ratkaisuesimerkkejä yrityksen tiedonhallintaan.

 

dms-isokaavio

 

Toimitamme myös seuraavia valmiita M-Files ratkaisuja, jotka voidaan helposti muokata liiketoimintaasi sopivaksi:

 • Myynnin seuranta
 • Tiketöintijärjestelmä
 • Huoltotöiden hallinta
 • Matkalaskujen hallinta
 • Työajanseuranta

Lisäksi M-Files mahdollistaa toimialakohtaiset ratkaisut.

 • Asianajotoimistoille
 • Vartiointiliikkeille
 • Pelastuslaitoksille
 • Kuljetusliikkeille
 • Rakennus -ja urakointiliikkeille
 • IT-yrityksille