Ovumia Fertinova

Uusia toimipaikkoja avannut kasvuhakuinen Ovumia Fertinova sai Tamicosta kumppanin oikeaan aikaan. ”Luottamus on asiakkuuden perusta”, hedelmöityshoitoja tarjoavan Ovumian hallituksen puheenjohtaja Pekka Sillanaukee sanoo.

Lue lisää

Tasowheel Group Oy

Tamperelainen 35-vuotias Sorjosten perheyritys on keskittynyt korkean teknologian tuotteisiin, erikoisalanaan tarkkuusmekaniikka ja voimansiirto. Konsernilla on kolme tytäryhtiötä. Tasowheel Gears Oy:n tuotantopäällikkö Mikael Mäkinen kokee, että "yhteistyö Tamicon kanssa on ollut yritykselle onnenpotku".

Lue lisää

Ilmapallokeskus Balloon Center Oy

Harjoittaa sekä ilmapallojen ja juhlatuotteiden maahantuontia, että niiden tukku- ja vähittäismyyntiä. ”Kysymys on lopulta siitä, onko yhdessä tekeminen järkevää, miellyttävää, ja onko siinä vahva luottamus mukana. Meidän yhteistyössämme voin allekirjoittaa kaikki nämä, olemme löytäneet meille parhaiten sopivan kumppanin”, sanoo toinen omistajista Jonna Nieminen.

Lue lisää

Tampereen ensi- ja turvakoti Ry

Tarjoaa monipuolista apua arjen haastaviin elämäntilanteisiin. "Yhteistyö Tamicon kanssa ei ole pelkkää kovaa bisnestä vaan siinä on henkilökohtaisuutta mukana", kiittää toiminnanjohtaja Maria Länsiö. "Tamicon valintaa toimittajaksi ei ole tarvinnut katua!"

Lue lisää

Memar Oy

Metallialan sopimusvalmistaja ja menestyvä kasvuyritys. "Palveluiden käyttöönotto tapahtui vaivattomammin kuin odotimmekaan, ja yhteistyö Tamicon kanssa on sujunut erinomaisesti", sanoo toimitusjohtaja Aki Kangas.

Lue lisää

Finnpark Oy

Vuonna 1970 perustettu pysäköintialan yritys. ”Kun tuote on kunnossa ja osaaminen äärimmäisen hyvällä tasolla, kuten Tamicolla on, on yhteistyötä ilo tehdä ja halu jatkaa”, sanoo operatiivinen johtaja Tami Koivuniemi.

Lue lisää

Sajas Group

Vuonna 1945 perustettu teknisiä harjoja valmistava perheyritys. "Tamico on joustava ja dynaaminen organisaatio, jossa eteen tulevat ongelmat pystytään aina ratkaisemaan henkilökunnan korkean ammattitaidon avulla", sanoo toimitusjohtaja Aku-Paulus Sajakorpi.

Lue lisää

Prima Pet Premium Oy

Lemmikkiruokien ja tarvikkeiden maahantuoja ja tukkuliike, joka toimii päivittäistavarakaupassa. "Tamicon tietoliikenteen suojauspalvelu oli järkevä valinta, koska nyt tietoliikenteeseen liittyvät tietoturvahaasteet hoitavat ammattilaiset", sanoo kehityspäällikkö Lari Marjamäki.

Lue lisää

Hämeen Rakennuskone Oy

Vuokraa rakennuskoneita, telineitä, henkilönostimia ja työmaatiloja. "Yhteinen taival alkoi vuonna 1987 ja luotamme Tamicoon yhä. Palvelu on toiminut erittäin hyvin", sanoo Anja Mäkinen.

Lue lisää

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Sähköalan teknisten tuotteiden maahantuontiin, myyntiin ja kokonaisratkaisujen toimittamiseen erikoistunut yritys. "Arvostan yhteistyössämme rehellisyyttä. Se on sitä, että voin luottaa saavani jokaiselta tamicolaiselta aina suoraan kysymykseeni vastauksen, josta on suodatettu turha markkinahömppä pois", sanoo Mano Mielonen.

Lue lisää

METO – Metsäalan Asiantuntijat ry

Metsä- ja luonnonvara-alan asiantuntijoiden järjestö. ”Tamicon kanssa uudistusten läpivienti, mm. palvelinympäristön käyttöönotto on sujunut hienosti. Projektin suorittaneet järjestelmäasiantuntijat olivat erittäin asiantuntevia ja palveluhenkisiä”, kertoo Riitta Hiltunen.

Lue lisää

Työttömyyskassa Finka

Toisen asteen tutkinnon suorittaneiden avoin palkansaajakassa, jossa jäseniä on n. 23 000. "Tamicon toiminta on joustavaa, kokonaisvaltaista ja nopeaa", toteaa Ilkka Nissilä.

Lue lisää

Tampereen Messut Oy

Suomen toiseksi suurin messuyhtiö, joka järjestää korkeatasoisia ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia. Tamico on vastannut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen näytteilleasettajien tapahtumaliittymien toimittamisesta vuodesta 2009 saakka.

Lue lisää

Ikaalisten Tili ja Kiinteistö Oy

Kasvu vaatii panostuksia tietotekniikkaan. Yhteistyö Tamicon kanssa on alkanut vuonna 1999. "Tamico ei ole vain IT-toimittaja, vaan tärkeä strateginen kumppani", sanoo toimitusjohtaja Matti Leminen.

Lue lisää

Ylöjärven Puu Oy

Tarjonnasta löytyy erilaisen puutavaran lisäksi levyt, vanerit ja eristeet. "Yhteistyö Tamicon kanssa on jatkunut mutkattomasti jo yli kymmenen vuotta. Olemme olleet tyytyväisiä valittuihin ratkaisuihin ja Tamicoon kumppanina", kertoo Jukka Välimaa.

Lue lisää

Kiinnike-Kolmio Oy

Valtakunnallisia rakennusliikkeitä palveleva kiinnikealan erikoisliike. "Tamicolaiset tuntevat meidät ja toimintaympäristömme, he hoitavat työnsä hyvin ja apua saadaan tarvittaessa nopeastikin. Tamico on meidän IT-osastomme", kertoo toimitusjohtaja Hannu Ronkainen.

Lue lisää

Tekstiilipalvelu Oy

Kankaiden maahantuonti- ja tukkuliike. "Tamico on Tekstiilipalvelun IT-osasto ja hoitaa kaiken tietotekniikkaan liittyvän työn. Konkreettinen etu nykyisestä IT-ratkaisustamme on saavutettu ajallinen säästö", kertoo toimitusjohtaja Minna Alfthan.

Lue lisää

Tampereen Markiisi Oy

Tampereella toimiva markiisien valmistaja. "Järjestelmä on toiminut koko ajan moitteetta ja olemme olleet tyytyväisiä ratkaisuun", toteaa toimitusjohtaja Matti Salminen.

Lue lisää

Kassatieto Oy

Vuonna 1976 perustettu paperinjalostukseen keskittyvä perheyritys. "Tamico on onnistunut työssään ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja yhteistyöhön”, kertoo liiketoimintajohtaja Anna Koiranen.

Lue lisää

Faktavisa Oy

Tamperelainen julkaisutalo, jonka lehtiä ovat Eurometalli ja Europörssi. Yhtiö työllistää n. 10 kokoaikaista työntekijää. "Paljon matkustavana nostaisin esiin mistäpäin maailmaa tahansa toimivan tietoturvallisen etätyömahdollisuuden. Missä tietokone, siellä työpöytämme", sanoo toimitusjohtaja Petri Kuhlman.

Lue lisää

Ideapark liikekaupunki

Ideapark on vuonna 2006 valmistunut liikekaupunki, joka sijaitsee Lempäälässä. "Tamico on ketterä ja joustava, toimii säntillisesti ja käytännönläheisesti".

Lue lisää

Domino Workwear Oy

Työvaatteita valmistava ja markkinoiva suomalainen yritys. "Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä Tamicon palveluihin ja voimme suositella niitä muillekin".

Lue lisää

YAP Solutions Oy

Sovellusvuokrausperiaatteella toimitettaviin järjestelmiin keskittynyt vakavarainen IT-palveluyritys. "Perustietotekniikan ja IT-huolenpidon ulkoistus auttoi keskittymään".

Lue lisää