Tietoliikennepalvelut ja Palvelinkeskus – turvaa ja kustannussäästöjä

Tamico tietoliikennepalvelu yhdessä Tamico palvelukeskuspalvelun kanssa tarjoavat optimoidun suorituskyvyn ja tietoturvan yrityksesi tietotekniikalle.

Tietoliikennepalveluidemme suorituskyky ja tietoturvallisuus on mitoitettu vastamaan nykypäivän vaatimuksia.

Tamico palvelinkeskusten käytettävyys on huippuluokkaa. Kaikki palvelinkeskuksissamme olevat asiakkaan tiedot sijaitsevat Suomessa. Laitteet ja tietoliikenneyhteytemme ovat jatkuvan, monipuolisen valvonnan alaisena, joten mahdollisiin vikoihin voidaan reagoida nopeasti.

Esimerkkejä tietoliikennepalveluistamme:

  • Yritysverkko
  • Laajakaistayhteydet
  • Palomuuripalvelut
  • Etäyhteyspalvelu
  • Tietoliikenteen suojauspalvelu
  • Valvontapalvelut

Esimerkkejä palvelinkeskuspalveluistamme: 

  • Palvelinympäristöt – helposti skaalautuvat palvelinkokonaisuudet vaativaan tarpeeseen
  • Virtuaalipalvelimet – kapasiteettia pilvestä
  • Laitepaikat – omat palvelimesi suojauksen ja hallinnan piiriin

 

Liikekaupunki Ideapark, Olli Gestranius 

Tamico on suunnitellut ja toteuttanut liikekaupunki Ideaparkin tietoliikenne ja -tekniikkaratkaisut. Suunnittelussa tärkeätä oli kauppakeskuksen jatkuva muutostarve ja järjestelmien kriittisyys. 

-Tamico on ketterä ja joustava, toimii säntillisesti ja käytännönläheisesti ja tuottaa hyviä dokumentteja, jotka avaavat vaikeaselkoisia ratkaisuja.  Mikäli järjestelmissä on joskus ollut vikaa tai muutostarvetta, on avun saanti ollut aina nopeata. Heidän tekemisessään näkyy aito intohimo tietotekniikkaan, toteaa kauppakeskusjohtaja Olli Gestranius. 

Katso lisää

Tampereen Messut Oy, Mikko Savolainen 

-Näytteilleasettajien internet-yhteydet toteutetaan Tamicon suunnittelemien ja toimittamien  ratkaisujen avulla. Tehokas Wlan verkko palvelee kaikkien messuasiakkaittemme lisäksi myös henkilökuntaamme, joka pääsee sen kautta automaattikirjautumisella tietoturvallisesti suoraan omaan järjestelmäämme . Tämä toiminnallisuus auttaa meitä messujen aikana, jolloin liikumme  paljon messualueella.  

Palvelimiemme siirto Tamicon palvelinkeskukseen näkyy etenkin varmistamisen ja ylläpidon vaivattomuutena.  

Arvostan Tamicon aktiivisuutta, sillä itse en ehdi seuraamaan kaikkia uusien teknisten ratkaisujen tuomia hyötyjä, summaa Mikko Savolainen ja jatkaa,  heidän palvelussa on aina ollut vahvasti mukana kehittämisen näkökulma. 

IT-kokonaisratkaisu Sinulle, joka arvostat tietotekniikan huoletonta ylläpitoa

Lue lisää