Yrityksesi tuottavuutta lisäävät palvelut – ne, joita yrityksesi ja liiketoimintasi tarvitsevat päivittäin – pilvipalveluna

Tuottavuutta lisäävät palvelut ovat niitä, joita yrityksesi ja liiketoimintasi tarvitsee päivittäin.

Näitä ovat mm. yrityssähköposti, Internet-verkkotunnukset ja pilvipalvelut. Tarjoamme parhaat tietotekniset välineet käyttöösi, joiden avulla pystyt budjetoimaan IT-kuluja, sekä lisäämään paitsi yrityksesi tuottavuutta myös henkilökunnan työhyvinvointia.

Office 365

Office 365 -paketeilla voit käyttää missä ja milloin vaan kaikkia näitä sovelluksia:

office365

Office 365 -pilvi

Office 365 -pilvi tarjoaa käyttöösi sähköposti-, kalenteri-, yhteystieto- ja muistio-ominaisuudet. Paketista riippuen tarjolla on monia yhteistyö- ja ryhmäkäyttöpalveluita:

office365-pilvi

Asiakkuuden hallinnan SuperOffice -pilvi (CRM)

SuperOfficen avulla myyntityön manuaaliset rutiinit jäävät pois ja kustannukset laskevat. Myyntiresursseja vapautuu, aktiviteettitaso nousee ja saavutetaan parempia tuloksia. Järjestelmällinen työskentely nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa lisää asiakastyytyväisyyttä ja antaa tuloksia kaikilla liiketoiminnan alueilla.

Hyvän CRM-järjestelmän avulla jokainen myyjä ja myyntitiimi voi olla tehokas ja saavuttaa hyviä tuloksia. CRM mahdollistaa järjestelmälliset menettelytavat ja prosessit asiakasrajapinnassa samalla tavoin, kuin toiminnanohjausjärjestelmä yrityksen sisäisen toiminnan.

SuperOffice CRM yhdistää yritykset, ihmiset, viestinnän, kalenterin, tapaamiset, tarjoukset sekä myynnin tilastoineen. Sillä hoituu myös tiedote- ja markkinointikirjeiden massapostitukset ja voit seurata niiden etenemistä ja tehokkuutta. SuperOffice CRM:n voit hankkia kauttamme sekä paikallisesti asennettuna että pilvipalvelupohjaisena ratkaisuna, jonka hinnoittelu pohjautuu kuukausittaisiin käyttäjämääriin.

 

lukko1-ikoni

Yksi salasana kaikkiin palveluihin

Asiantuntijamme suunnittelevat ja opastavat niiden käytön organisaatiollesi soveltuvaksi, mikä säästää ja tehostaa toimintaa. Tiedostot tallennetaan pilvipalveluun, missä voit jakaa ja muokata niitä muiden henkilöiden kanssa yhtä aikaa täysin olinpaikastasi riippumatta. Office 365-pilven yhteiskäyttöominaisuudet tuovat tuottavuutta organisaatiosi toimintoihin: voit käyttää pikaviestipalvelua etäpalaverien järjestämiseen ja työntekemiseen missä vain. Näin säästät aikaa ja matkakustannuksia.

 

pilvifile-ikoni

Dokumenttien hallintaan M-Files -pilvi

Tee dokumenttien hallinnasta helppoa, tehokasta ja edullista M-Files DMS:llä. M-Files DMS edustaa dokumenttienhallintaa parhaimmillaan: se on helppo asentaa ja käyttää, luotettava, tehokas ja turvallinen – eikä se maksa liikaa. Tehosta työnkulkua ja tietojen uudelleenkäyttöä, vältä turhat kopiot, hallitse sisältöä turvallisesti ja vältä ristiriidat ja tietojen häviäminen – kaikki yhdellä Windowsin resurssienhallintaan integroituvalla dokumenttienhallintaratkaisulla.

 

person-ikoni

Internet-verkkotunnukset

Tamico Internetpalvelut sisältävät verkkotunnusten, varmenteiden ja nimipalveluiden hallinnan, joilla saat oman domain-nimesi sekä sertifikaattisi toiminnallisuuden hallintaan. Näin mahdolliset muutokset on helppo tehdä.

IT-kokonaisratkaisu Sinulle, joka arvostat tietotekniikan huoletonta ylläpitoa

Lue lisää