Maalaispoika maailmalla

29.06.2018 Tiedote

Tamicon uusin myynnin vahvistus Lasse Kaiponen kirmasi tukkurin kisassa ykköspaikalle, kun Tamico voitti kisan suurimman kasvun tehneenä yrityksenä! Lasse ei ollut uskoa silmiään, kun luukusta tupsahti palkinto: reissu Cannesiin! Siitäpä sitten maalaispoika pääsi tohkeissaan reissua suunnittelemaan ja reissukamppeita pakkailemaan.

Lassen luottoasiakkaat mahdollistivat tämän mahtavan kisamenestyksen tällä kertaa, kiitoksia Teille! Muutamat hienosti ajoittuneet kaupat johtivat ykköspaikalle! Lasse on enemmän kuin tyytyväinen palkintoonsa, ja reissusta nautittiin täysin siemauksin upeine maisemineen.

kuva2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matkaoppaana Cannesissa

Lassea hiukan hämmensi pukukoodit niin kuin “Beach chic” ja “Gala”, mutta niihinkin saatiin onneksi apua työkavereilta, yksi jopa tarjoutui lainaamaan smokkiaan tarpeen tullen!

Reissulla Lasse nautti erityisesti mukavasta matkaseurasta ja rennosta menosta maalla ja merellä. Matkalle kannatti lähteä jo pelkästään ruuan takia. Jo alkupaloilla nautittiin lehtikullasta mitä upeimmilla juhlaillallisilla. Myös mohitot olivat äärimmäisen hyviä näin etelänmailla. Merivesi oli mukavan lämpöistä ja siinä kelpasikin polskia katamaraaniristeilyn lomassa.

Luksusautoja ja -jahteja toki pääsi myös läheltä katsomaan. Ferrarilla pääsi oveneteen parkkiin, muut sai ajaa parkkihalliin. Käsilaukkuja ei kuitenkaan tuotu työkavereille tulijaisiksi, vaikka olihan ne erikoisen näköisiä! Hienoksi ei Lasse niitä nimittäisi, mutta hintalapusta päätellen niitä ne olivat. Siinä olikin maalaispojalla kerrassaan ihmeteltävää maailmanmenossa näin Pirkkalan perukoilta reissuun lähteneenä.

Jottei nyt koko reissu olisi vallan hauskanpidossa mennyt, niin olihan siellä tärkeää asiaohjelmaakin. Myös koko reissun järjestelyt oli hoidettu erinomaisesti. Hotellin sijainti ja juhlapaikka olivat aivan vierekkäin, ei tarvinnut jännittää eksyvänsä reitiltä!

kuva1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paluu arkeen

Niin kuin matkat yleensä, tuli tämäkin reissu päätökseen ja oli kotiinpaluun aika.  Vaikka kotiinpaluu oli myös mukavaa, kyllä Lasse reissua lämmöllä muistelee. Maanantaiaamuna kuultiin reissuterveisiä koko työporukalla maanantai palaverissa. Kyllä siinä moni työkaveri kateellisena katseli reissukuvia ja alkoi kiinnostumaan myyntihommista, kerta tällaisia palkintoja myyntimiehenä saa!

 

Reissuterveisiä Ranskan Rivieralta Cannesista,

Lasse Kaiponen

Tamico Oy

kuva3