Tamico ja YAP Solutions yhteistyöhön

13.05.2016

Tietotekniikan palveluita tuottavat tamperelainen Tamico Oy ja pääkaupunkiseudulla toimiva YAP Solutions Oy (YAP) ovat sopineet yhteistyöstä. Yhden luukun kautta organisaatiot ja yritykset saavat käyttöönsä yli 100 hengen IT-osaamisen. 

-Yhteistyössämme tärkein asia onkin se, että asiakasta ei pompotella luukulta toiselle, vaan selkokielisen palvelun mukana hän saa meidän ydinosaamisemme ja prosessit käyttöönsä. Näin asiakas voi avullamme keskittyä tärkeimpään, eli omaan ydintoimintaansa, Tamicon toimitusjohtaja Hannu K. Mattila ja YAP Solutionsin myyntijohtaja Mika Ihalainen kertovat.

YAP:n päätös ulkoistaa oma PC-tukensa ja keskittyä itse ydinbisnekseen eli asiakkaidensa toimialan järjestelmäratkaisujen toimittamiseen syntyi helposti, kun sopiva luottokumppani Tamico löytyi.

– Tamicon osaamishistoria, avoin ja inhimillinen ote sekä laaja, tuotteistettu IT-huolenpidon palvelukokonaisuus olivat sellaisia valttikortteja, jotka puolsivat kumppanin valintaa, Ihalainen toteaa.

YAP:n oma pitkä kokemus esimerkiksi ammattiliittojen ja työttömyyskassojen järjestelmäratkaisuista täydentyy Tamicon IT-huolenpidon ratkaisuilla. Erityistä käyttövarmuutta tarvitaan esimerkiksi työttömyyskassojen toiminnan turvaamisessa, missä tietotekniikasta johtuvat katkot ovat kriittisiä.

Palvelukokonaisuus kattaa IT-infran, verkkojen, tietoliikenneyhteyksien, päätelaitteiden elinkaaritoimitukset ja käyttäjätuen. Konseptiin kuuluu myös toimistojen työkaluohjelmistojen ja tuottavuustyökalujen toimitukset.

– Kumppanuuden kehittyessä ja toimintasäteemme laajentuessa voimme tarjota kokonaisvaltaista osaamistamme valtakunnallisesti, Mattila ja Ihalainen kaavailevat.

Lisätiedot:
Hannu K. Mattila, toimitusjohtaja, p. 029 090 2260, hannu.k.mattila@tamico.fi
Mika Ihalainen, myyntijohtaja, p. 050 552 8741, mika.ihalainen@yap.fi

Tamico on arvostettu tietotekniikan palvelutalo, joka tuottaa asiakkailleen laadukkaita ja turvallisia kokonaisratkaisuja. Helposti hallittava ja budjetoitava, asiakasta hyödyttävä ratkaisu löytyy Tamicon avulla nopeasti. Vuonna 1986 perustettu yritys työllistää yli 30 tietotekniikan palveluammattilaista Tampereella ja Vantaalla. www.tamico.fi

YAP Solutions Oy on sovellusvuokrausperiaatteella toimitettaviin järjestelmiin keskittynyt vakavarainen IT-palveluyritys. YAP tarjoaa järjestelmäratkaisujaan ammattiliitoille, työttömyyskassoille ja yrityksille. Valituilla toimialoilla yhtiöllä on vahva erityisosaaminen ja markkina-asema. www.yapsolutions.fi

IT-kokonaisratkaisu Sinulle, joka arvostat tietotekniikan huoletonta ylläpitoa

Lue lisää