Kumppanit

Tamico kumppani KATTAVA

yap

YAP Solutions Oy on sovellusvuokrausperiaatteella toimitettaviin järjestelmiin keskittynyt vakavarainen IT-palveluyritys. YAP tarjoaa järjestelmäratkaisujaan yrityksille, ammattiliitoille, työttömyyskassoille ja järjestöille. Valituilla toimialoilla yhtiöllä on vahva erityisosaaminen ja markkina-asema.

YAP tarjoaa järjestelmäpalvelut osana huoletonta IT-kokonaispalvelukonseptiaan sovellusvuokrausperiaatteella. Asiakkaana voit keskittyä omaan liiketoimintaasi: YAP ja Tamico yhdessä huolehtivat tietojärjestelmistä. IT-kokonaispalvelu sisältää asiakkaiden tarpeiden kartoituksen ja konsultoinnin lisäksi järjestelmän toteutuksen sekä kattavan käyttöpalvelun ja -tuen.

YAP on luottanut oman IT-ympäristönsä Tamicon hoidettavaksi ja yhteistyö on ollut molempia osapuolia hyödyttävää. Lue lisää asiakastarinat -osiosta: Huoletonta IT-kokonaispalvelua

Lisää tietoa YAP:n tarjoamasta: www.yap.fi

Visma

visma_logo

Visma Gold Certified Partner
Visma ISV-integraattori

Visma Gold Certified Partner on merkittävä IT-alan toimija talousalueellaan tai suuremmalla alueella, jolta edellytetään koulutettuja Visma-myyjiä, asennusvaltuutettuja asentajia sekä asiantuntijoita.

Tamico on toiminut Visman ohjelmiston parissa vuodesta 2006. Tamicolla on laaja kokemus toiminnanohjaus- ja taloushallinnon järjestelmistä. Tuemme asiakkaitamme ohjelmistojen soveltamisessa asiakasorganisaation tarpeisiin. Olemme toimineet Visma Business ecosysteemin piirissä. Erilaiset integraatiot mm. Web-kauppaan ovat tyypillisiä sovelluksia.

Tamico on Visma ISV -integraattorikumppani ja toteutamme liitäntärajapintoja (integraatiota) muihin järjestelmiin. Meiltä saat myös räätälöidyt lomakkeet ja raportit Visma-tuotteisiin.

www.visma.fi

HP Gold Partner

HP -kumppanuusohjelma mahdollistaa läheisen yhteistyön tärkeän järjestelmäratkaisutoimittajan kanssa sekä antaa erityisetuja ja oikeuksia mm. erityiskoulutusta sekä oman yhteyshenkilön HP:lta. Asiakkaille tämä antaa lisäarvoa palvelun laadun, osaamisen ja luotettavuuden osalta.

www.hp.fi

F-Secure Certified Gold Partner

fsecure

F-Secure Certified Gold Partnerilla on tekniset sertifikaatit kahdelta tai useammalta eri osa-alueelta sekä liiketoimintasuunnitelmalla dokumentoitu suunnitelmallinen yhteistyö F-Securen kanssa. Gold kumppani pystyy tarjoamaan F-Securen tietoturvaratkaisun kaikkiin asiakkaan työasemiin, palvelimiin ja mobiililaitteisiin sekä tarjoaa usein myös sähköpostin suojauksen ja helpon salauksen.

www.f-secure.fi

M-Files – dokumenttienhallinta

mfiles

M-Files lähestyy dokumenttien hallintaa uudesta näkökulmasta. Se on moderni sovellus, joka tarjoaa yksinkertaisen, helpon ja nopean tavan organisoida yrityksen kaikki dokumentit kätevästi yhteen paikkaan, josta ne ovat kaikkien saatavilla. Tamico integroi ja yhdistää asiakkaan taloushallinnon ja toiminnanohjauksen M-Files:in kanssa asiakasta hyödyttäväksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää M-files Dokumenttienhallinnasta »

www.m-files.fi

Dell SonicWALL Medallion Program Silver Partner

Dell SonicWALL on myöntänyt Tamicolle Silver Partner -statuksen. Tiivis yhteistyö Dell SonicWALLin kanssa takaa asiakkaillemme osaavaa palvelua palomuurien ja tietoverkkojen alueella.

www.sonicwall.com

Microsoft Partner

microsoft

Microsoft Partner -kumppanit ovat panostaneet asiantuntijoiden koulutukseen sekä Microsoft-sertifiointeihin ja asiakasratkaisuillaan osoittaneet Microsoft-teknologiaosaamisen. Heillä on näyttöä sellaisten teknologiaratkaisujen rakentamisesta, jotka perustuvat Microsoftin uusimpiin tuoteversioihin.

www.microsoft.fi/yritykset/

VMware

VMware on Dellin omistama pilvi- ja virtuaaliohjelmistoja valmistava yritys. Palvelinympäristöjen virtualisointi takaa korkeamman käytettävyyden ja resurssien hyödyntämisen perinteisiin palvelinratkaisuihin verrattuna. Tamico on VMwaren Service Provider Professional partneri.

www.vmware.com

Veeam

 

CSP_Partner_Silver_logo (002)

Veeam on 2006 perustettu johtava virtuaaliympäristöjen varmuuskopiointiin keskittynyt yritys. Tamico on ollut Veeam Silver Pro Partner vuodesta 2013. Yhteistyö Veeamin kanssa takaa asiakkaiden tietojärjestelmien ja datan korkean käytettävyyden.

www.veeam.com